Heatstrip - Barbecue Leveranciers

Assortiment

Heatstrip 1500

Heatstrip

De heatstrip is een nieuwe, energiebesparing oplossing, voor effectieve verwarming van alle overdekte Outdoor terrassen. Het mooie design en de eenvoudige, snelle ingebruikname maken de Heatstrip uniek.

Net zoals zonnestralen verwarmt de heatstrip indirect. De hoogefficiënte kortegolf warmtestralen dringen door de lucht en verwarmen eerst oppervlakten van materialen en lichamen. Deze geven op hun beurt warmte aan de omgevingslucht af, zodat de algemene omgevingstemperatuur stijgt. 

Gewone terrasverwarmers verwarmen enkel de lucht in de onmiddelijke omgeving, zodat deze eerst onbenut naar boven stijgt en verspreid wordt. Pas daarna wordt de verdere omgeving verwarmd. Hierdoor ontstaat er een hoog energieverlies. De innovatie terrasverwarmers van Heatstrip voorkomen dit effect, aangezien de warmte eerst door de het lichaam en materiaal opgenomen wordt en dan pas aan de omgeving en de lucht doorgegeven wordt. Door deze technologie krijgt men een beduidend efficiëntere manier van verwarmen.

Bovendien heeft tocht of wind geen invloed op de gevoelstemperatuur aangezien de warmte slechts daar ontstaat, waar ze effectief nodig is, namelijk direct op de lichaamsoppervlakte. Een bijkomend voordeel is, dat de Heatstrip geen licht uitstraalt zoals de bekende infrarood-verwarmingsapparaten. De Heatstrip terrasverwarmers zijn een optisch neutrale en mooie oplossing voor buitenverwarming.

De Heatstrip bestaat uit een ruggedeelte in gepoederlakt staal of uit inox en een frontgedeelte in zwart aluminium. Dankzij het grote oppervlak kan de warmte optimaal verdeeld worden. De heatstrip kan gemonteerd worden op een hoogte van 2,10 tot 3,30 meter. Hij wordt standaard geleverd met een muur- en plafondbevestiging. In optie zijn montageklemmen voor grote parasols, zonnewering en pavijoenen verkrijgbaar. De heatstrip kan aangesloten worden aan een tijdschakelaar, thermostaat en een elektrisch dimmer. Hierdoor is het mogelijk voor elk terras een efficiente oplossing te vinden.

Merken

SolamagicHeatstripTansunBurdaOut TradeEuromacBorettiMagic Heat

Informatie en verkoop

Openingstijden helpdesk:
Ma t/m vr 9:30-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur

Bel: 040 2906693

Waarom TerrasverwarmwinQel

Interessante links