Ruilen

Bij TerrasverwarmwinQel.nl kunt u een artikel binnen veertien kalenderdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en indien mogelijk, in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Retourzendingen kunt u gratis verzenden naar ons antwoordnummer. Op enkele uitzonderingen na kunt u de bij TerrasverwarmwinQel.nl gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst kosteloos retourneren.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur/pakbon in te vullen en samen met het artikel retour te sturen naar onderstaand adres. Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat TerrasverwarmwinQel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgezonden artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een bewijs van afgifte.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice.Uitzonderingen op ruilen

De volgende artikelen kunnen niet geruild worden:

  1. Artikelen waarvan de verpakking geopend is.
  2. Verbruiksartikelen
  3. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, kunnen alleen in overleg geruild worden. De eventuele schade of de prijs van de missende artikelen kan in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice.Antwoordnummer

Voor retourzendingen kunt u ons antwoordnummer gebruiken.

WinQel.nl
Antwoordnummer 1075
5670ZX Nuenen

De retourzending kunt u afgeven bij het dichtstbijzijnde TNT post agentschap. Klik hier om het dichtstbijzijnde TNT post agentschap te vinden.

Voor retouren vanuit België kunt u contact opnemen met onze klantenservice.Merken

SolamagicHeatstripTansunBurdaOut TradeEuromacBorettiMagic Heat

Informatie en verkoop

Openingstijden helpdesk:
Ma t/m vr 9:30-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur

Bel: 040 2906693

Waarom TerrasverwarmwinQel

Interessante links