Privacyverklaring

De TerrasverwarmwinQel houdt uw privégegevens privé.  We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. De TerrasverwarmwinQel is van mening dat de beveiliging van bovengemiddeld niveau is én blijft. Ons toegewijde team van IT-experts staat hier garant voor.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
  • Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres slechts éénmalig om uw bestelling af te ronden. Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming.

Als u een bestelling plaatst bij de TerrasverwarmwinQel, kunnen we de volgende gegevens van u vragen:

Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw product correct af te handelen.
Uw e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
Betalingsinformatie, zoals uw kredietkaart- of bankrekeningnummer. Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling af te ronden.

Om uw winkelmandje op te kunnen slaan, maken wij gebruik van een zogenaamd cookie. Deze wordt alleen binnen één sessie opgeslagen - zodra u uw browser afsluit, is het weer verwijderd.

Net als alle webshops houden we bovendien door middel van een cookie bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief onderdelen van de TerrasverwarmwinQel worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens
Wenst u uw gegevens in te kijken? Of wenst u dat de TerrasverwarmwinQel uw gegevens verwijdert uit zijn systeem of wijzigt? Dient u hiertoe dan gratis een schriftelijk verzoek in per post of email. U kunt zich zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing. Het is echter niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.
 Beveiligde internetverbinding bij betalingen

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en terrasverwarmwinQel.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.Lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie

TerrasverwarmwinQel.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org. Leden van Thuiswinkel.org onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen.
Ook verwijzen de gedragsregels naar afspraken met marktpartijen zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Meer informatie over de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie vindt u op de site van deze organisatie.Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met Thuiswinkel.org

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden in PDF-formaat. Merken

SolamagicHeatstripTansunBurdaOut TradeEuromacBorettiMagic Heat

Informatie en verkoop

Openingstijden helpdesk:
Ma t/m vr 9:30-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur

Bel: 040 2906693

Waarom TerrasverwarmwinQel

Interessante links