iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
iDEAL is bij TerrasverwarmwinQel.nl volledig gratis!
Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van winQel.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.
Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren?
Als u uw overschrijving reeds gedaan heeft maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling dan snel teruggestort.

Rekeninginformatie
U kunt uw bankbetaling onder vermelding van uw persoonlijk ordernummer verrichten. Onze rekeninginformatie:

winQel.nl
Rabobank 1384.77.841

Heeft u internetbankieren bij de Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet TerrasverwarmwinQel  echter meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling wordt daarom direct verstuurd, mits deze voor 16:00 uur geplaatst is.
 Creditcard

Op TerrasverwarmwinQel.nl kun je ook met je Nederlandse MasterCard, VISA en Maestro betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Deze gegevens worden niet opgeslagen.

Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening.Onder rembours

U kunt er ook voor kiezen om bij de levering te betalen (onder rembours). Voor remboursbetalingen brengt winQel.nl 10 euro betaalkosten in rekening. Dit zijn de kosten die het transportbedrijf rekent voor deze manier van betalen. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen.Betaalmogelijkheden bij pallettransport

Sommige producten zijn van een zodanige omvang, dat deze niet handelbaar en vervoerbaar zijn met een reguliere pakketdienst. Deze producten worden op pallets geplaats. Vervolgens worden ze met een grote vrachtwagen bezorgd. Dit noemen wij pallettransport. Indien pallettransport noodzakelijk is, wordt dit duidelijk bij het betreffende product vermeld. Slechts bij een klein deel van onze assortiment is pallettransport noodzakelijk.Merken

SolamagicHeatstripTansunBurdaOut TradeEuromacBorettiMagic Heat

Informatie en verkoop

Openingstijden helpdesk:
Ma t/m vr 9:30-17:30 uur
Zaterdag 9:00-17:00 uur

Bel: 040 2906693

Waarom TerrasverwarmwinQel

Interessante links